- א' כסלו – אמבר ביטון
בת 16! שפע ברכות והמון איחולים לבביים, בריאות אושר ואריכות ימים, נשלחים אלייך עם הרבה נשיקות וחיבוקים והכי הכי חשוב שיהיה זה עד מאה ועשרים.
- ב' כסלו – רון לוי
בן 3! מזל טוב עד 120 ברכת החלמה מהירה, שתזכה לרפואה מלאה ושלימה,ואיחולינו הכנים שהבריאות תלווה אותך עוד הרבה שנים.
- כ"ט כסלו – דוד סבח
בן 12! נאחל לך המון-המון שמחה, אושר, הנאה, נחת וכל-טוב, כיף, מזל-טוב, וכל מה שחשוב...
- ל' כסלו – נועם פוקס
בן 7! יום הולדת שמח, זו רק ההתחלה של הברכה, כי בעצם רצינו לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך, לא רק השנה. מזל טוב!!
- ב' טבת – שירן צוקרמן
בת 25! לרגל יום הולדתך אנו מאחלים לך עד 120 שנה, ברכה והצלחה בכל מעשי ידיך ושהמלאך הגואל יברך אותך וישמור אותך ועליך.
- י' טבת – קוראל ודר
בת 16! לכל אחד יש יום בשנה שהוא בשבילו כמו מתנה. הפרחים פורחים רק בשבילו והציפורים שרות את השיר שלו. היום הזה הוא יומך בו אנו חוגגים את יום הולדתך. לך נאחל ברכה קטנה שתצליחי היום וגם כל השנה. אושר ובריאות נאחל כמובן ולפני שנשכח גם מזל טוב קטנטן.
- י"ז טבת – לירון כולי
בן 6! המון המון אושר וברכות ואת מיטב האיחולים והשמחות שתהיה מאושר ושמח תמיד ושתצליח בהווה וכמובן בעתיד שתהנה מכל רגע בחיים ושתצליח להתגבר גם ברגעים קשים.
|
|
מבזקים |
|
|
|
|
חדשות האגודה
|
שני, 12 דצמבר 2011 |
|
במסגרת פרוייקט "אומנים מארחים" אגודת עזרה למרפא מביאה לכם
הילדים את האומנים והזמרים מהשורה הראשונה, בשיתוף עם האומנים נזמין אתכם
להופעות הגדולות ברחבי הארץ. כאן באתר נעדכן אתכם על ההופעות והתאריכים בהם
תוכלו להשתתף ולהנות ולו במעט בתקופה הלא קלה שאתם עוברים. אנחנו כאן כדי
לגרום לכם לחייך אז מה שנותר לכם להזמין כרטיסים מראש כמובן ללא תשלום, מס' הכרטיסים מוגבל!
המופע לילדים מותק של פסטיבל יתקיים אי"ה ביום שלישי 20/12/2011 בשעה 15:30 בהיכל נוקיה תל אביב - כל הכרטיסים אזלו
|
|
|
רביעי, 07 דצמבר 2011 |
|
חג החנוכה בפתח ואגודת עזרה למרפא מפיקה עבורכם את הארועים הגדולים ברחבי הארץ. הארוע המרכזי של חנוכה עבור ילדים חולי סרטן ובני משפחותיהם יתקיים אי"ה ביום שני כ"ג כסלו 19/12/2011 במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל אביב. בערב מושקע במיוחד ובהפקה יוצאת דופן יתקבלו האורחים בכניסתם למלון בקבלת פנים מצוות עזרה למרפא ובובות מיוחדות שיגיעו במיוחד עבור הילדים, בלובי המלון המפואר יהנו מטעימות וקוקטיילים משובחים. בתרועת שופרות ובמעגל מתופפים יכנסו האורחים לאולם הכנסים של המלון וישבו סביב שולחנות ערוכים ויהנו מארוחת ערב חגיגית ממיטב מאכלי השפים של המלון. בחלק האומנותי יופיעו:הליצן מס' 1 איציק הליצן, הפנתומימאי חנוך רוזן, הלהקה המובילה בארץ הדג נחש, וזמר הנשמה ישי לוי. ולקינוח יעלה לבמה הזמר משה פרץ בלווי 6 ננים שירקידו את הילדים לתוך הלילה. ינחה את הערב זוכה האח הגדול אלירז שדה. ובסיום...אי אפשר בלי הסופגניות ודמי חנוכה שווים במיוחד!!! אז מה שנותר לכם, לטלפן ולהרשם.
לקליפ אירוע חנוכה 2010 לחץ כאן
|
|
|
חמישי, 01 דצמבר 2011 |
|
טיסה בשמי הארץ זה דבר שגרתי. אבל להטיס מסוק במשך שעה זה רק במסגרת פרויקט "עולם המשאלות" של עזרה למרפא. אלחנן בן 18 מטופל בבית החולים תל השומר ומתמודד בגבורה עם מחלת הסרטן, וידוע כחובב אטרקציות מושבע. אבל לדבר כזה לא חלם. לפני כמה ימים נשאל אלחנן מה הוא חולם לעשות , ובחיוך המוכר ענה, לטוס בשמי הארץ אבל לעשות משהו מיוחד. ואכן אנשי עזרה למרפא ארגנו עבורו טיסה במסוק פרטי שהמתין לו במנחת בהרצליה. אילן הטייס ידיד האגודה ששמח לעזור תמיד לעלות חיוך על פניהם של ילדים חולים כיבד את אלחנן להטיס את המסוק לא לפני שנתן הסבר מפורט כיצד עושים זאת. אלחנן חג בשמי הארץ במשך שעה ארוכה, וכשנחת לא יכל להסתיר את התרגשותו מהטיסה הלא שגרתית והספונטנית שארגנו עבורו אנשי עזרה למרפא.
לגלריית תמונות לחץ כאן
|
|
|
שלישי, 29 נובמבר 2011 |
|
במסגרת פרוייקט "אומנים מארחים" אגודת עזרה למרפא מביאה לכם
הילדים את האומנים והזמרים מהשורה הראשונה, בשיתוף עם האומנים נזמין אתכם
להופעות הגדולות ברחבי הארץ. כאן באתר נעדכן אתכם על ההופעות והתאריכים בהם
תוכלו להשתתף ולהנות ולו במעט בתקופה הלא קלה שאתם עוברים. אנחנו כאן כדי
לגרום לכם לחייך אז מה שנותר לכם להזמין כרטיסים מראש כמובן ללא תשלום, מס' הכרטיסים מוגבל!
פסטיגל חנוכה יתקיים אי"ה ביום ראשון כ"ט כסלו 25/12/2011 בגני התערוכה תל אביב בשעה 9:30 בבוקר - כל הכרטיסים אזלו
|
|
|
שישי, 25 נובמבר 2011 |
יום הולדת זה בהחלט יום מיוחד, הפעם זה יוצא דופן. גיא המטופל במחלקה
האונקולוגית ילדים בתל השומר ואמו סמדר המטופלת גם היא במחלקה האונקולוגית
מבוגרים בתל השומר מצאו את הזמן לצאת מבית החולים כדי לחגוג לאמא
יום הולדת. אחות של גיא, סיון המתרוצצת בין שני המחלקות החליטה להפתיע את
אמא ופנתה לאגודת עזרה למרפא שתפיק לאמא יום הולדת כמו שצריך. ואכן אנשי
האגודה ארגנו להם מסיבת הפתעה במסעדה היוקרתית "בורכוב 88" ברעננה, שם
פינקו את המשפחה והגישו להם מטעמים כיד המלך. מה שנותר לאחל להם מזל טוב
ובריאות לאמא ולילד.
|
|
|
ראשון, 20 נובמבר 2011 |
חורף תוסס בעזרה למרפא, מאות בקבוקי שתייה ופחיות נתרמו ע"י חברת "קוקה קולה" עבור ילדי עזרה למרפא. בקבוקי השתייה מחולקים בימים אלו במחלקות האונקולוגיות ברחבי הארץ. הילדים ומשפחותיהם השוהים זמן ממושך בחדרי האשפוז נהנים משתייה ללא הגבלה ובמגוון טעמים. ניתן לציין שגם צוות המחלקה העובד 24 שעות סביב השעון נהנה משרות זה. שיתוף הפעולה בין אגודת עזרה למרפא נמשך במהלך כל השנה כשבקיץ האחרון נהנו הילדים ומשפחותיהם ממגוון פעילויות ואטרקציות שערכו בחברת קוקה קולה. בהנהלת עזרה למרפא ובראשם הרב אלימלך פירר מברכים את שיתוף הפעולה עם חברת קוקה קולה למען הילדים החולים.
|
|
| << התחלה < קודם 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 הבא > סוף >>
| | תוצאות 7 - 12 מתוך 72 | |
|
|