• English
  • Hebrew

  • א' כסלו – אמבר ביטון


    בת 16! שפע ברכות והמון איחולים לבביים, בריאות אושר ואריכות ימים, נשלחים אלייך עם הרבה נשיקות וחיבוקים והכי הכי חשוב שיהיה זה עד מאה ועשרים.



  • ב' כסלו – רון לוי


    בן 3! מזל טוב עד 120 ברכת החלמה מהירה, שתזכה לרפואה מלאה ושלימה,ואיחולינו הכנים שהבריאות תלווה אותך עוד הרבה שנים.



  • כ"ט כסלו – דוד סבח


    בן 12! נאחל לך המון-המון שמחה, אושר, הנאה, נחת וכל-טוב, כיף, מזל-טוב, וכל מה שחשוב...



  • ל' כסלו – נועם פוקס


    בן 7! יום הולדת שמח, זו רק ההתחלה של הברכה, כי בעצם רצינו לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך, לא רק השנה. מזל טוב!!



  • ב' טבת – שירן צוקרמן


    בת 25! לרגל יום הולדתך אנו מאחלים לך עד 120 שנה, ברכה והצלחה בכל מעשי ידיך ושהמלאך הגואל יברך אותך וישמור אותך ועליך.



  • י' טבת – קוראל ודר


    בת 16! לכל אחד יש יום בשנה שהוא בשבילו כמו מתנה. הפרחים פורחים רק בשבילו והציפורים שרות את השיר שלו. היום הזה הוא יומך בו אנו חוגגים את יום הולדתך. לך נאחל ברכה קטנה שתצליחי היום וגם כל השנה. אושר ובריאות נאחל כמובן ולפני שנשכח גם מזל טוב קטנטן.



  • י"ז טבת – לירון כולי


    בן 6! המון המון אושר וברכות ואת מיטב האיחולים והשמחות שתהיה מאושר ושמח תמיד ושתצליח בהווה וכמובן בעתיד שתהנה מכל רגע בחיים ושתצליח להתגבר גם ברגעים קשים.




News

במסגרת פרוייקט "אומנים מארחים" אגודת עזרה למרפא מביאה לכם הילדים את האומנים והזמרים מהשורה הראשונה, בשיתוף עם האומנים נזמין אתכם להופעות הגדולות ברחבי הארץ. כאן באתר נעדכן אתכם על ההופעות והתאריכים בהם תוכלו להשתתף ולהנות ולו במעט בתקופה הלא קלה שאתם עוברים. אנחנו כאן כדי לגרום לכם לחייך Smileאז מה שנותר לכם להזמין כרטיסים מראש כמובן ללא תשלום, מס' הכרטיסים מוגבל!

הופעה של אתניקס תתקיים אי"ה במוצאי שבת י"ח שבט 11/2/2012 בהאנגר 11 תל אביב - הזמינו כרטיסים מראש

 

במסגרת פרוייקט "אומנים מארחים" אגודת עזרה למרפא מביאה לכם הילדים את האומנים והזמרים מהשורה הראשונה, בשיתוף עם האומנים נזמין אתכם להופעות הגדולות ברחבי הארץ. כאן באתר נעדכן אתכם על ההופעות והתאריכים בהם תוכלו להשתתף ולהנות ולו במעט בתקופה הלא קלה שאתם עוברים. אנחנו כאן כדי לגרום לכם לחייך Smileאז מה שנותר לכם להזמין כרטיסים מראש כמובן ללא תשלום, מס' הכרטיסים מוגבל!

הופעה של יהודה פוליקר תתקיים אי"ה במוצאי שבת כ"ו טבת 21/1/2012 בהאנגר 11 תל אביב - כל הכרטיסים אזלו

 
נדב הוא רק בן 8 אבל מבין בכדורגל, נדב אוהד את קבוצת הכדורגל מכבי חיפה ולא מפספס שום משחק גם אם זה בצפייה מהבית או מבית החולים. במסגרת פרויקט עולם המשאלות של עזרה למרפא הגשימו אנשי האגודה לנדב את משאלת ליבו, לפגוש את שחקני הקבוצה מקרוב. ואכן הגיע נדב מלווה באחיו לכפר גלים שליד חיפה במקום בו מתאמנת הקבוצה ושם המתינו לו כל שחקני הקבוצה, המאמן וצוות המקצועי שקיבלו אותו בסבר פנים יפות הצטלמו והעניקו לו כדור חתום ע"י השחקנים. כמו"כ ארחו אותו במתקני הכושר החדישים ובחדר האוכל של המועדון. לאחר הביקור במתקן האימונים נסע נדב לחנות המועדון הממוקמת בחיפה ושם העניקו לו מנהלי הקבוצה תלבושת של הקבוצה ואביזרי עידוד רבים. מה שבטוח שנדב יצא מאוד מעודד מיום גדוש בפעילות ספורט והרבה חיוכים.
 
ביקור מיוחד ומרגש נערך בית החולים דנה - איכילוב בתל אביב, חוג ידידי עזרה למרפא בראשותו של מר יגאל אהובי ביקרו במחלקה האונקולוגית ילדים החדש ופגשו את הילדים החולים וצוות המחלקה. חברי החוג יחד עם השחקנית גלית גוטמן החברה אף היא בחוג הידידים סיירו בחדרי הילדים חילקו מתנות והצטלמו עם הילדים. גלית גוטמן הבטיחה להמשיך לבקר באופן קבוע ולהתנדב פעם בשבוע עם הילדים החולים ומשפחותיהם.
 

המחלקה האונקולוגית ילדים בבית החולים מאייר - רמב"ם לבשה חג, כמיטב המוסורת ערכה אגודת עזרה למרפא מסיבת חנוכה לילדי המחלקה, עשרות ילדים התאספו במשחקייה של המחלקה שקושטה לכבוד הארוע וטעמו ממאכלי החג. אנשי האגודה דאגו להביא לילדים אנשי בידור וליצנים כשעל המוזיקה מופקד מיודענו טל קליינר שהרקיד את הילדים בשירי חנוכה. התרגשות אחזה בקרב הילדים כשנכנסו שחקני קבוצת הכדורגל מכבי חיפה שהגיעו בהרכב מלא לשמח את ילדי המחלקה. גיא אוהד הקבוצה הדליק נרות חנוכה יחד עם השחקנים, שרו משירי החג, הצטלמו עם הילדים והעניקו מוצרי עידוד של הקבוצה. יחד עם צוות עזרה למרפא הסתובבו השחקנים במחלקה ונכנסו לחדריהם של הילדים המרותקים למטותיהם בחדרי הבידוד ופינקו אותם במתנות חנוכה מתנת עזרה למרפא. מנהלת המחלקה פרופ' מרים בן הרוש הודתה לצוות עזרה למרפא ובראשם יו"ר האגודה הרב אלימלך פירר על העזרה והסיוע במהלך כל השנה למען ילדי המחלקה.

לגלריית תמונות לחץ כאן

 
News and Updates
News
אומנים מארחים את ילדי עזרה למרפא Print E-mail
ראשון, 05 פברואר 2012

Imageבמסגרת פרוייקט "אומנים מארחים" אגודת עזרה למרפא מביאה לכם הילדים את האומנים והזמרים מהשורה הראשונה, בשיתוף עם האומנים נזמין אתכם להופעות הגדולות ברחבי הארץ. כאן באתר נעדכן אתכם על ההופעות והתאריכים בהם תוכלו להשתתף ולהנות ולו במעט בתקופה הלא קלה שאתם עוברים. אנחנו כאן כדי לגרום לכם לחייך Smileאז מה שנותר לכם להזמין כרטיסים מראש כמובן ללא תשלום, מס' הכרטיסים מוגבל!

הופעה של אתניקס תתקיים אי"ה במוצאי שבת י"ח שבט 11/2/2012 בהאנגר 11 תל אביב - הזמינו כרטיסים מראש

 
אומנים מארחים את ילדי עזרה למרפא Print E-mail
שלישי, 17 ינואר 2012

Imageבמסגרת פרוייקט "אומנים מארחים" אגודת עזרה למרפא מביאה לכם הילדים את האומנים והזמרים מהשורה הראשונה, בשיתוף עם האומנים נזמין אתכם להופעות הגדולות ברחבי הארץ. כאן באתר נעדכן אתכם על ההופעות והתאריכים בהם תוכלו להשתתף ולהנות ולו במעט בתקופה הלא קלה שאתם עוברים. אנחנו כאן כדי לגרום לכם לחייך Smileאז מה שנותר לכם להזמין כרטיסים מראש כמובן ללא תשלום, מס' הכרטיסים מוגבל!

הופעה של יהודה פוליקר תתקיים אי"ה במוצאי שבת כ"ו טבת 21/1/2012 בהאנגר 11 תל אביב - כל הכרטיסים אזלו

 
יום ירוק Print E-mail
שני, 16 ינואר 2012
Imageנדב הוא רק בן 8 אבל מבין בכדורגל, נדב אוהד את קבוצת הכדורגל מכבי חיפה ולא מפספס שום משחק גם אם זה בצפייה מהבית או מבית החולים. במסגרת פרויקט עולם המשאלות של עזרה למרפא הגשימו אנשי האגודה לנדב את משאלת ליבו, לפגוש את שחקני הקבוצה מקרוב. ואכן הגיע נדב מלווה באחיו לכפר גלים שליד חיפה במקום בו מתאמנת הקבוצה ושם המתינו לו כל שחקני הקבוצה, המאמן וצוות המקצועי שקיבלו אותו בסבר פנים יפות הצטלמו והעניקו לו כדור חתום ע"י השחקנים. כמו"כ ארחו אותו במתקני הכושר החדישים ובחדר האוכל של המועדון. לאחר הביקור במתקן האימונים נסע נדב לחנות המועדון הממוקמת בחיפה ושם העניקו לו מנהלי הקבוצה תלבושת של הקבוצה ואביזרי עידוד רבים. מה שבטוח שנדב יצא מאוד מעודד מיום גדוש בפעילות ספורט והרבה חיוכים.
 
ידידים מתנדבים Print E-mail
שבת, 14 ינואר 2012
Imageביקור מיוחד ומרגש נערך בית החולים דנה - איכילוב בתל אביב, חוג ידידי עזרה למרפא בראשותו של מר יגאל אהובי ביקרו במחלקה האונקולוגית ילדים החדש ופגשו את הילדים החולים וצוות המחלקה. חברי החוג יחד עם השחקנית גלית גוטמן החברה אף היא בחוג הידידים סיירו בחדרי הילדים חילקו מתנות והצטלמו עם הילדים. גלית גוטמן הבטיחה להמשיך לבקר באופן קבוע ולהתנדב פעם בשבוע עם הילדים החולים ומשפחותיהם.
 
מדליקים את האור לילדי רמב"ם Print E-mail
חמישי, 22 דצמבר 2011

Imageהמחלקה האונקולוגית ילדים בבית החולים מאייר - רמב"ם לבשה חג, כמיטב המוסורת ערכה אגודת עזרה למרפא מסיבת חנוכה לילדי המחלקה, עשרות ילדים התאספו במשחקייה של המחלקה שקושטה לכבוד הארוע וטעמו ממאכלי החג. אנשי האגודה דאגו להביא לילדים אנשי בידור וליצנים כשעל המוזיקה מופקד מיודענו טל קליינר שהרקיד את הילדים בשירי חנוכה. התרגשות אחזה בקרב הילדים כשנכנסו שחקני קבוצת הכדורגל מכבי חיפה שהגיעו בהרכב מלא לשמח את ילדי המחלקה. גיא אוהד הקבוצה הדליק נרות חנוכה יחד עם השחקנים, שרו משירי החג, הצטלמו עם הילדים והעניקו מוצרי עידוד של הקבוצה. יחד עם צוות עזרה למרפא הסתובבו השחקנים במחלקה ונכנסו לחדריהם של הילדים המרותקים למטותיהם בחדרי הבידוד ופינקו אותם במתנות חנוכה מתנת עזרה למרפא. מנהלת המחלקה פרופ' מרים בן הרוש הודתה לצוות עזרה למרפא ובראשם יו"ר האגודה הרב אלימלך פירר על העזרה והסיוע במהלך כל השנה למען ילדי המחלקה.

לגלריית תמונות לחץ כאן

 
הארוע המדליק של חנוכה Print E-mail
רביעי, 21 דצמבר 2011

Imageבאירוע מדליק במיוחד פתחה אגודת עזרה למרפא את אירועי חנוכה עבור ילדים חולי סרטן ובני משפחותיהם. בערב מלא וגדוש בחוויות שנערך במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל אביב, הגיעו האורחים מכל רחבי הארץ להנות מהפקת ענק שהכינו עבורם אנשי האגודה. בפתח המלון המתינו להם ליצנים ובובות ענק שליוו אותם בריקודים לאולם המופאר של בית המלון. צוות המלון נתן את הכל כדי שהילדים יהנו, השולחנות היו מעוטרים בפרחים ובבלונים וערוכים במפות צחורות שעליהם הגישו המלצרים את מיטב מאכלי השף של המלון שהשקיע את המיטב עבור האורחים. ועל הכל פיקח מקרוב מנכ"ל המלון מר דיויד כהן המארח כל השנה את ילדי עזרה למרפא. בחלק האומנותי הופיעו בהתנדבות מיטב האומנים: איציק הליצן, הדג נחש, ישי לוי, משה פרץ ולהקתו. כולם ללא יוצא מן הכלל נתנו את הלב והנשמה וסחפו עימם את הקהל הרב. על ההנחיה עשה זאת ובגדול האח, והאיש הגדול אלירז שדה שבחר לחגוג את יום הולדתו עם הילדים. וכנהוג בחנוכה חולקו סופגניות ודמי חנוכה שווים במיוחד, כל ילד קיבל שובר בסך 200 ש"ח לרכישת צעצועים ברשת החנויות "כפר השעשועים". ניתן לומר שערב זה נתן בהחלט את יריית הפתיחה לארועי חג החנוכה והעלה לא מעט חיוכים ואור של תקוה על פניהם של הילדים החולים.

לגלריית תמונות לחץ כאן

 

 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 Next > End >>

Results 1 - 10 of 72
© 2008 Ezra Lemarpeh Center •  P.O.Box 518 Bnei Brak 51104 Israel • Tel: +972 (0)3 5777000 • Fax: +972 (0)3 6161177