- כ"ד שבט - תבל ארגנטל
בת 6! שפע ברכות והמון איחולים לבביים, בריאות אושר ואריכות ימים, נשלחים אלייך עם הרבה נשיקות וחיבוקים והכי הכי חשוב שיהיה זה עד מאה ועשרים.
- כ"ז שבט – עידן בצלאל
בן 5! מזל טוב עד 120 ברכת החלמה מהירה, שתזכה לרפואה מלאה ושלימה,ואיחולינו הכנים שהבריאות תלווה אותך עוד הרבה שנים.
- ב' אדר – נתיב קקון
בן 12! יום הולדת שמח, זו רק ההתחלה של הברכה, כי בעצם רצינו לאחל לך הרבה מהכל ובעיקר שמחה. שבריאות ומזל יהיו לך כל חייך, לא רק השנה. מזל טוב!!
- ד' אדר – שקד צפריר
בת 12! שפע ברכות והמון איחולים לבביים, בריאות אושר ואריכות ימים, נשלחים אלייך עם הרבה נשיקות וחיבוקים והכי הכי חשוב שיהיה זה עד מאה ועשרים.
- ד' אדר – אלחנן שמלה
בן 23! ביום המיוחד הזה של השנה, היום בו אתה חוגג 23 שנים ,נאחל לך מעומקא דליבא, הרבה שנים מלאות באושר ושמחה, נחת, ברכה והצלחה.
- ט' אדר – אריה פרל
בן 22! שנה עברה כל כך מהר והיום הכי חשוב חוזר.זהו יום הולדתך היום -יום שמח יום חלום. המון בלונים ומתנות ועל העוגה הרבה נרות ולנו נשאר רק לאחל לך,שיתמלאו כל משאלות ליבך!
- כ"ז אדר – יובל רביבו
בת 10! לרגל יום הולדתך אנו מאחלים לך עד 120 שנה, ברכה והצלחה בכל מעשי ידיך ושהמלאך הגואל יברך אותך וישמור אותך ועליך.
- כ"ח אדר – אלית רוחאן
בת 18! נאחל לך המון-המון שמחה, אושר, הנאה, נחת וכל-טוב, כיף, מזל-טוב, וכל מה שחשוב...
- ד' ניסן – עידו ידיד
בן 16! המון המון ברכות קטנות וגדולות לשנים שכבר היו ולאלה שבאות, שיהיה לך הרבה אושר ועושר, יושר וכושר, שכל מה שתיקח על עצמך לעשות ייצא הכי טוב שרק יכול להיות! איחולי הצלחה בכל התחומים והכי חשוב -תמשיך לעשות המון כיף במשך החיים !
- י"ז ניסן – שירה רומנובסקי
בת 15! לכל אחד יש יום בשנה שהוא בשבילו כמו מתנה. הפרחים פורחים רק בשבילו והציפורים שרות את השיר שלו. היום הזה הוא יומך בו אנו חוגגים את יום הולדתך. לך נאחל ברכה קטנה שתצליחי היום וגם כל השנה. אושר ובריאות נאחל כמובן ולפני שנשכח גם מזל טוב קטנטן!
|
|
News |
|
|
|
מוצאי שמחת תורה זה בהחלט זמן טוב לשירה ושמחה, קוראל ודר מפסגת זאב בתהליך החלמה ממחלת הסרטן, קוראל בת ה 16 חלתה לפני 5 שנים ומאז עברה טיפולים קשים בבית החולים הדסה עין כרם וניתוח מסובך בבית החולים איכילוב. קוראל כותבת ומלחינה שירים וגם שרה אותם. 6 שירים כבר ביצעה באולפני הקלטות מהטובים בארץ עם הנגנים מהשורה הראשונה שנרתמו למטרה נעלה זו. כדי לממש את חלומה כזמרת, נרתמו אנשי עזרה למרפא למלאות את משאלת ליבה ולהביאה לתוכנית רדיו עם אלפי מאזינים בארץ ובעולם, זו התוכנית "לילה חי מאוד" ברשת ב' של קול ישראל בהנחיית אמנון פאר שראיין את קוראל על חייה ועל שאיפותיה להתקדם. השיא של הערב היה כשקוראל שרה בשידור חי את שיריה ושירים מוכרים נוספים. דמעות התרגשות זלגו מעיני השדרנים והאורחים שנכחו באולפן. לקראת סיום התבקשה קוראל לבוא שוב כזמרת בריאה!
|
|
|
|